ОБЯВЛЕНИЕ ПО РЕДА НА ЧЛ.26 АЛ.3 ОТ ЗАКОНА НА НОРМАТИВНИТЕ АКТОВЕ ОТНОСНО: ПРИЕМАНЕ НАПРАВИЛНИК ЗА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДЕЙНОСТТА НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ- МАДАН, НЕГОВИТЕ КОМИСИИ И ВЗАИМОДЕЙСТВИЕТО МУ С ОБЩИНСКАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

Дата: 07-11-2019, 09:57

На основание чл.26, ал.2, 3 и ал.4 от Закона за нормативните актове, в законно установения срок от 30 дни, Общински съвет - Мадан чрез настоящото публикуване, предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по проект на Правилник за организацията и дейността на общинския съвет - Мадан, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

Проектът е публикуван на интернет страницата на Общински съвет – сектор „Обявления“. На основание чл. 26, ал. 2 и 3 от Закона за нормативните актове и чл. 77 от Административно процесуалния кодекс, заинтересованите лица могат да направят писмени предложения и да изразят становища, които да депозират в деловодството на Общински съвет – Мадан с адрес 4900 Мадан, ул. „Обединение” №14, ет.4, офис 405 или изпратени на е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Приложения:

1. Доклад /мотиви/ за приемане на Правилник за организацията и дейността на общинския съвет - Мадан, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

2. Проект на Правилник за организацията и дейността на общинския съвет - Мадан, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.